.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
01.03.2021 13:44

Коментари 3 / Видяна 2714

Приятна изненада! Адв. Тео Тошев ще се бори за място в 45-то НС от гражданската квота на ПП ГЕРБ – Благоевград

 

Областният координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, заедно с настоящите депутати от област Благоевград в 44-то Народно събрание Даниела Савеклиева, Георги Динев, Стефан Апостолов, Александър Мацуев и д-р Емил Тончев, регистрираха в Районна избирателна комисия – Благоевград листата на партията за предстоящите избори.

 

На 4 април за гласовете на избирателите от Област Благоевград ще се борят 22-ма души, 11 от които са част от гражданската квота на партията.


Водач на листа, както Ви съобщихме вчера, е министърът на транспорта Росен Желязков. По думите на областния координатор на ГЕРБ – Благоевград Андрей Новаков няма нищо случайно в избора на министър Желязков за водач. „Благоевградска област е на второ място в България, след София, по брой фирми за международни превози.

 

Област е, в която преминава международен транспортен коридор, в която има три граници, в която очакваме отваряне на ново ГКПП, област, в която свързаността е един от най-важните ни приоритети.

 

Другото, предимство, което виждам аз е отборът, който сме събрали”, коментира пред журналисти Андрей Новаков.


В листата на партията, освен настоящите депутати в 44-то Народно събрание, са включени още познати политици от Благоевград и региона, ИТ експерти, архитекти и други.

 

Сред имената в гражданската квота е и адв. Тео Тошев, който обществеността, особено в Благоевград, познава много добре.

 

Той е доказан експерт и един от най-добрите юристи в региона. Освен това има опит в политиката, тъй като дълго време беше главен юрист на Общински съвет Благоевград.
 

E79 News
Тагове:

Коментари:

Знаещ, 01.03.2021 13:55

ПОСТИГНАЛИ

Знаещ., 01.03.2021 13:54

А ти кой си? Тези които споменаваш са имена и са поднигнали много! А ти кой си анонимен глупако

гражданин, 01.03.2021 13:50

Този,ли??? Човека на Камбитов,Таковски и Венко Попов, какви десни са тези тримата????

1