.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.02.2021 11:47

Коментари 0 / Видяна 550

Природо-математическият факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира онлайн състезания с формат на матура

Още по темата: Филм на преподавател от ЮЗУ „Неофит Рилски“ бе представен премиерно на „София филм фест“ С есе се влиза в ЮЗУ Филологическият факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира конкурс за есе за кандидат-студенти Сборник, издаден от ЮЗУ „Неофит Рилски“, представя българското клавирно наследство Природо-математическият факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира онлайн състезания с формат на матура Електронните кандидатстудентски изпити в Югозападния университет „Неофит Рилски“ продължават ЮЗУ „Неофит Рилски“ проведе първите кандидатстудентски изпити Първите електронни изпити в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще се проведат на 19 февруари Югозападният университет „Неофит Рилски“ стартира кандидатстудентската си кампания с електронни изпити ЮЗУ ”Н. Рилски” заяви прием от 3086 студенти за предстоящата академична година

 

За поредна година Природо-математическият факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски“ организира провеждането на „Състезания с формат на държавен зрелостен изпит“ по математика, биология, география, физика и химия.

 

Те се провеждат под формата на електронни тестове, решаването на които става онлайн. Участието в тях е безплатно за учениците.

 

За всички състезания е необходима предварителна служебна регистрация на учениците в системата за електронно обучение на ЮЗУ „Неофит Рилски“, която се извършва след получаване на писмена заявка от съответното училище и учител на имейл: pmf_ksk@swu.bg

 

Електронните тестове могат да бъдат решавани в компютърен кабинет в съответното училище или от домовете на зрелостниците, в избран от училищното ръководство ден и час.

 

Учениците получават обратна връзка за верните отговори и постигнатия резултат веднага след решаването на теста. Системата позволява да се предоставя и допълнителна информация по въпросите, на които не са дали верен отговор.

 

Резултатите от състезанията се признават за равностойни на кандидатстудентски изпит по съответните матуритетни предмети.

 

На тяхна база се изготвят поименни сертификати, които дават възможност на зрелостниците да кандидатстват за прием във всички специалности в Природо-математическия факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски“.

E79 News
Тагове:

Коментари: