.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
23.02.2021 11:00

Коментари 0 / Видяна 704

Благоевградските адвокати подеха кампания за ваксиниране срещу Ковид-19

Още по темата: Най-висока остава заболяемостта от Koвид-19 в Кюстендил Ужасът продължава! Откриха нов вариант на COVID-19 Борисов: Искаме електронен паспорт за ваксинирани и преболедували, за да пътуват свободно Проф. Ангелов към AstraZeneca: Нямаме нужда от учтивост, а от ваксини Захариева: В най-скоро време ще има и четвърта ваксина срещу COVID-19 Проф. Чобанов: „Зелените коридори“ за ваксинация са другото име на хаоса Ангелов остро към "АстраЗенека": Изпратете 52 000 дози още утре Пристигнаха още ваксини на Moderna у нас Първата доза от ваксината срещу COVID-19 дава висока степен на защита При 70% ваксинирани и преболедували българи – Ковид пандемията угасва

 

Благоевградските адвокати също предприеха кампания за ваксиниране срещу Ковид-19.

 

В адвокатската колегия започна изготвяне на списък и първите 40 желаещи ще бъдат подадени в РЗИ, заяви председателят Мария Георгиева.

 

„Адвокатите са ежедневно в рискова среда заради естеството на работата им – посещават клиенти в следствения арест, ходят в полицията.

 

Имаме колеги, които са със заболявания, или са във възрастова група над 60 години, и имунизирането им не търпи отлагане. Не може да си ваксинират полицаи и съдии, а ние да изчакваме.

 

Затова отправих запитване до Министерство на здравеопазването и  желаещите от благоевградската колегия ще бъдат включени в имунизационния календар”, обясни адвокат Мария Георгиева.

 

Изготвянето на списъка е започнало миналия петък, като първоначално определеният краен срок е бил до вчера на обяд. Срокът обаче ще бъде удължен и списъкът остава отворен, заяви шефката на адвокатската колегия, която също ще се ваксинира.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN