.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
29.01.2021 13:40

Коментари 0 / Видяна 886

Югозападният университет „Неофит Рилски“ стартира кандидатстудентската си кампания с електронни изпити

Още по темата: Филм на преподавател от ЮЗУ „Неофит Рилски“ бе представен премиерно на „София филм фест“ С есе се влиза в ЮЗУ Филологическият факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира конкурс за есе за кандидат-студенти Сборник, издаден от ЮЗУ „Неофит Рилски“, представя българското клавирно наследство Природо-математическият факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира онлайн състезания с формат на матура Електронните кандидатстудентски изпити в Югозападния университет „Неофит Рилски“ продължават ЮЗУ „Неофит Рилски“ проведе първите кандидатстудентски изпити Първите електронни изпити в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще се проведат на 19 февруари Югозападният университет „Неофит Рилски“ стартира кандидатстудентската си кампания с електронни изпити ЮЗУ ”Н. Рилски” заяви прием от 3086 студенти за предстоящата академична година

Университетът ще приема студенти в 80 бакалавърски и магистърски програми след завършено средно образование

Югозападният университет „Неофит Рилски“ дава старт на кандидатстудентската си кампания за учебната 2020/2021 г. на 19 февруари 2021 г.

 

За първи път университетът ще осъществи прием по специалностите „Устойчив туризъм“ и „Бизнес маркетинг и реклама“.

 

Първите електронни изпити по български език, история на България, география на България, биология, английски език, математика и химия ще се състоят на 19 февруари 2021 г. на място в университета.

 

Електронните изпити  ще се провеждат всеки работен петък до 11 юни 2021 г. и всеки делничен ден от 15 юни до 5 юли 2021 г.

 

Подаването на заявления за електронен кандидатстудентски изпит на място се извършва в деня на определените дати, най-късно 1 час преди началото на изпита.

 

Желаещите да се обучават в Югозападния университет „Неофит Рилски“ могат да кандидатстват чрез конкурсни изпити, организирани и оценени от изпитни комисии на Университета; с резултати от държавни зрелостни изпити, валидни за съответната специалност и професионални направления, положени след 2008 г. вкл.; с оценки от конкурсни изпити, положени през 2021 г. в други акредитирани висши училища на Република България (удостоверени със служебна бележка) и с резултати от олимпиади, национални и регионални състезания, международни и републикански, образователно-научни, художествено-творчески и спортни прояви.

 

Практическите изпити в университета ще се проведат през месеците март, април и юни.

E79 News
Тагове:

Коментари: