17 Септмври 2021
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
29.01.2021 09:41

Коментари 0 / Видяна 1578

„Пирин“ иска стадион „Христо Ботев“ година за година вместо концесия за 30 г.

Още по темата: „Пирин” намери бързо заместник на управителя В. Попов “Пирин” започва подготовка на 17-ти юни Ръководството на ФК Пирин взе важни решения Пирин (Благоевград) стартира подготовката си за новия сезон в Първа лига на 11 юни Пирин (Благоевград) победи Локомотив (Горна Оряховица) с 5:1 Пирин посреща днес Лудогорец 2 на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград Отборът на Пирин 2009 спечели купата на турнир в Сандански “Пирин” с нулево равенство срещу Миньор (Перник) в последната си контрола от зимната подготовка Контролата с Беласица ще се проведе в Благоевград „Пирин“ иска стадион „Христо Ботев“ година за година вместо концесия за 30 г.

 

"Пирин“ иска стадион „Христо Ботев“ под наем година за година вместо мегаломанската концесия за 30 г., каквито бяха първоначалните намерения миналата есен.

 

Хората на собственика Павел Белогур – представителят за Югозапада на фирмата спонсор Благой Грозданов, изпълнителният директор на клуба Таско Тасков и юристът Теодор Тошев, защитаваха интересите на орлетата пред общинската комисия за младежта и спорта, пред която изложиха мотивите си за преподписване на договора за съоръжението на всеки 12 месеца и получиха единодушно „да“ от всичките й членове.

 

Процедурата се забави след отстраняването на зам. кмета по строителството инж. Евгени Терзиев, който трябваше да оглави контролния орган за оглед на място на „Дъбравска“ 1 и проверка на изрядността на документите, удостоверяващи вложените средства от футболния клуб за ремонтните дейности по съоръжението.

 

Сега се чака кметът Румен Томов да прехвърли функциите на новия ресорен заместник инж. Венелин Трошанов за оглед на място, след което казусът да мине на гласуване в Общинския съвет, преди да се положат подписите под контракта със съответните задължения на страните.

 

По силата на предложеното споразумение изразходваните суми от ръководството на „Пирин“ ще се приспаднат от фиксирания наем за ползване на общинския терен. Без подписан договор за стадиона клубът не може да получи лиценз за следващото първенство, срокът за представяне на документацията във футболната централа изтича на 28 февруари.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN