.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.01.2021 13:23

Коментари 0 / Видяна 470

Без задължителен PCR тест на влизане в Сърбия

Още по темата: Проф. Кантарджиев: През май-юни може да се постигне колективен имунитет с РНК ваксини 90% ефективност на ваксината на „Модерна“ до 6 месеца Намаляват болните с COVID-19 в Пиринско 19 200 дози от ваксината АстраЗенека пристигнаха у нас днес Ново проучване: Британският щам на COVID-19 не причинява по-тежко боледуване Няма желаещи да се имунизират с ваксината на AstraZeneca у нас Директорът на РЗИ - Благоевград издаде нова заповед В ЕС започва разпределението на първите доставки от ваксината на Johnson & Johnson 62 010 дози от Pfizer пристигнаха у нас, очакват и Зенека-та Ваксинационният сертификат не освобождава пристигащите в България от PCR тест

Отпада изискването за отрицателен PCR-тест при влизане в Сърбия, информират от “Гранична полиция”.

 

Новата мярка е в сила от днес.

 

Правилото за влизането на чужденци в Сърбия само с отрицателен PCR тест, направен до 48 часа по-рано бе въведено на 14 декември.

 

Мярката влезе в сила на 21 декември и се очакваше да продължи до 10 януари.

 

За гражданите, които нямат отрицателен PCR тест за коронавирус, а за гражданите, които нямат такъв, е предвидена изолация за десет дни.

 

Сръбските граждани можеха да се тестват в Сърбия и ако тестът е отрицателен, те не бяха  задължени да бъдат в изолация вкъщи.

 

Новите мерки се отнасяха за влизането в Сърбия както на местни жители, така и на чуждестранни граждани.

E79 News
Тагове:

Коментари: