.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.01.2021 10:26

Коментари 0 / Видяна 224

ЮЛНЦ „Югозападен Обществено Информационен Център“ кани гражданите на Община Благоевград на информационна среща по Проект „Съвместна система за управление на водните ресурси за дългосрочна ефективност“ по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V

 

В рамките на проект „Съвместна система за управление на водните ресурси за дългосрочна ефективност“ („Joint Water REsources management System for Long-term Efficiency”) с Акроним WRESTLE и договор за субсидия № В2.6f.06 / 15.03.2018 по Втора покана на Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция-България 2014-2020, от 01.12.2020 година в гр. Благоевград, ЮЛНЦ „Югозападен Обществено Информационен Център“ учтиво кани гражданите на Община Благоевград на информационна среща, част от информационна кампания, свързана с “Устойчивата употреба на водните ресурси и изграждане на отговорно поведение към тях” по Проект „Съвместна система за управление на водните ресурси за дългосрочна ефективност“ по Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция-България 2014-2020.

 

Информационната среща ще се проведе на 09.11.2020 г. в Зала „Пара”, Бизнес-център, ул. „Иван Михайлов” №1, гр. Благоевград, от  на Община Кресна от 13:00 часа.

 

Целта на среща е да бъдат информирани гражданите на Общината, за изпълнението на проектните дейности и да бъде стимулирана устойчивата употреба и отговорно поведение към опазването на водните ресурси на територията на Община Благоевград.

 

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

 

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари: