.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.01.2021 15:43

Коментари 0 / Видяна 468

Свлачище затвори пътя Банско – Гоце Делчев, има опашки от автомобили

Още по темата: Ледена река затвори пътя през Пампорово АПИ: 200 машини обработват превантивно против заледяване пътищата на страната АПИ и МВР с масови проверки по пътищата Свлачище затвори пътя Банско – Гоце Делчев, има опашки от автомобили Затвориха временно стария път към с. Железница Възстановено е движението през Прохода на Републиката Свличане на земна маса затруднява движението на пътя Благоевград-Кресна Откритото от Борисов укрепено свлачище нямало дори акт 15 Внимание! Опасност от падащи камъни в Кресненското дефиле и Предел Пътят за Рилския манастир остава затворен, участъкът е опасен

 

Огромно свлачище затвори пътя Банско – Гоце Делчев, който се използва и за пътуващите към Гърция през граничен пункт „Илинден“.

 

То е в землището на село Буково в района на популярно крайпътно заведение, съобщи за „Струма“ кметът на съседното населено място Ахмед Ходжов.

 

„В Господинци са разположени два полицейски патрула, тъй като селото ни се намира на стратегическо място. Движението е спряно и много хора се върнаха обратно.

 

Има и хора, които чакат. Образувала се е опашка“, обясни Ходжов.

 

Той допълни, че в момента разчистването на свлачището продължава. Прогноза за това кога пътя ще бъде отворен обаче няма.

 

Второкласният път Гоце Делчев – Банско е изключително натоварен и се използва от десетки хиляди пътуващи, които всеки ден пътуват от района на Гоце Делчев до Благоевград и столицата. Според Ходжов обходен път няма.

E79 News
Тагове:

Коментари: