.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.01.2021 11:34

Коментари 0 / Видяна 430

Въпреки твърденията на властите: Улици в Разлог под вода, хората са в паника

Още по темата: Въпреки твърденията на властите: Улици в Разлог под вода, хората са в паника Асен Юруков хвана богоявленския кръст в Разлог Грейна елхата в Разлог Без кукери тази година на Страчевата в Разлог Кукерският карнавал „Старчевата“ в Разлог се отменя С вой на сирени на линейките изпратиха покойния лекар Спас Радев Кметът на Разлог обяви 23-ти ноември за Ден на траур в памет на д-р Спас Радев Нови противоепидемични мерки в община Разлог Недостиг на лекарства в аптеките в Разлог Затвориха детската градина в село Баня

 

„Обстановката в Община Разлог в момента е спокойна, няма извънредни ситуации във връзка с обилните валежи.

 

На територията на Община Разлог няма затворени пътища за движение.“ съобщиха по-рано днес от пресцентъра на общинска администрация гр. Разлог.

 

Съгласно измерванията на дъждомера разположен в Регионалното депо за неопасни отпадъци – Разлог, за периода 8—11 януари са отчетени 62 л.на кв.м.

 

„Всички дежурни екипи в общината следят обстановката.

 

Няма подадени до момента сигнали за наводнения, информират от Гражданска защита -Разлог.

 

Към момента няма и реки, които да са излезли от коритата си и да са предизвикали разливи.

 

Няма аварии във водопреносната мрежа на територията, обслужвана от ВиК Разлог.“, това се уточнява още в съобщението до медиите.

 

Противно на тези твърдения, социалните мрежи се изпълниха със снимки и сигнали, от които става ясно , че улици в планинското градче са под вода, а придвижването е затруднено.

 

„Моля за съдействие, невъзможност за пътуване и пристигане на работа, вече 2 ден!“, пише Снежана Павлова в групата „Да думаме на разложчи, фногооо“. Жената споделя и няколко снимки, които показват, че твърденията й напълно кореспондират с фактическата обстановка.

 

Съграждани на Павлова я съветват, да пътува с лодка до работа или да си вземе отпуска.

 

Други подчертават, че твърденията на община Разлог, че проблеми няма, всъщност не отговарят на истината.

 

Автор: blagoevgrad-news, E79 News
Тагове:

Коментари: