.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.01.2021 07:07

Коментари 0 / Видяна 772

Няма да бъдат разформировани ковид отделенията в МБАЛ-Благоевград

Още по темата: Мутафчийски разкри кои са най-рисковите места за заразяване с коронавирус Петима учители от Благоевградско са дали положителни проби за коронавирус От 29 януари в България се влиза само с отрицателен PCR тест AstraZeneca отговори на претенциите на ЕС Тримата лекари от онкоболницата в Благоевград вече са излекувани от коронавирус Учители и непедагогически персонал в община Сандански се тестват за COVID – 19 Гърция започна масово ваксиниране на населението на малките острови Голяма част от дома за възрастни хора в Благоевград ще се ваксинират Половината от учителите, изявили желание да бъдат тествани за COVID – 19 вече са изследвани, няма положителни Преподавателите в университетите ще бъдат тествани за коронавирус

 

В повече от половината отделения в благоевградската болница лекуват пациенти с коронавирус.

 

Засега няма да бъдат закривани ковид отделения, които да се върнат към основната си лечебна дейност, съобщи директорът на МБАЛ Благоевград д-р Огнян Митев.

 

„Поддържаме 51 % ковидни отделения. Започнаха да работят хирургичните отделения в МБАЛ-Благоевград“, уточни директорът на болницата.

 

Отделенията в болницата бяха трансформирани в ковид отделения, с изключение на АГО и детското отделение.

 

Забелязва се драстичен спад на случаите с коронавирус в Благоевградска област. За изминалото денонощие има двама регистрирани. 

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN