.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.11.2020 15:00

Коментари 0 / Видяна 1320

Агенцията за закрила на детето: Няма сигнали от родителите на убитите деца в Сандански

Още по темата: Фестивалът на мелнишкото вино „Златен грозд“ се отменя! Шефът на болницата в Сандански: Не съжалявам за ваксинираните общински съветници Отлагат ритуала по хвърляне на кръста в Сандански Полиция щурмува хотел в Сандански заради скандално коронапарти Без “Синя зона” в Сандански през декември Говори семейството на Кристина, обвинена за убийството на децата си (Видео) Агенцията за закрила на детето: Няма сигнали от родителите на убитите деца в Сандански Майката-детеубийца от Сандански е спокойна в ареста! Спи, храни се добре, не плаче, не говори за децата ! Майката от Сандански, обвинена за убийството на децата си, признала: Георги ме заплаши, че ще ме принуди да се самоубия Жестоко убийство разтърси Сандански! Откриха заклани две деца

Държавната агенция за закрила на детето съобщи, че не са постъпвали сигнали от родителите на двете убити деца в Сандански, предава 24 часа.

 

Ето пълното становище на Агенцията: Във връзка с трагедията с децата от гр. Сандански Държавната агенция за закрила на детето се обръща към всички медии и категорично заявява, че в Агенцията не са постъпвали сигнали нито от бащата, нито от майката на двете убити дечица.

 

ДАЗД не извършва социални проучвания или разследвания, свързани с дела за родителски права, не представя доклади в съда и не работи на терен с деца и техните семейства.

 

Екипът на ДАЗД отправя своите съболезнования и огромно съжаление към семейството и близките на децата за сполетялата ги трагедия.

 

Припомняме, че в четвъртък момче на 5 години и момиче на 3 години бяха открити мъртви в дома си в Сандански.

 

Съдът постанови постоянна мярка “задържане под стража” за тяхната майка 32-годишната Кристина Дунчева.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN