.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.11.2020 12:27

Коментари 0 / Видяна 486

За пример! Евродепутатът Асим Адемов дари предпазни костюми и маски на болницата в Гоце Делчев

Още по темата: Предлагат удължаване на епидемичната обстановка Ангелов: Ваксини ще има за всички български граждани Балтов: Новият вариант на COVID-19 вече е в България Щабът: 9 пъти скочи смъртността, внимателно с разхлабването на мерките Новият вариант на COVID-19 се развива бурно Европейските лидери обсъждат паспортите за ваксиниране Русия подаде заявка в ЕС за регистрация на ваксината „Спутник V“ Британският щам на коронавируса е установен в 60 държави 50% от служителите на социалните центрове в Благоевградско ще се ваксинират срещу COVID - 19 Кирил Ананиев е с положителен тест за коронавирус

 

 Мислех си кое е по-смислено - да се спори с тези, които застрашават живота ни с безотговорното си поведение, с тези, които горят маски и са срещу всякакви мерки за справяне с пандемията, или да се помогне на тези, които се борят за живота ни, губейки дори собствения си живот.

 

Избрах да помогна на тези, които не жалят сили да опазят живота ни.

 

Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.

 

Той дари на болницата в Гоце Делчев 350 бр. еднократни предпазни костюма и 1000 бр. маски.

 

"Болницата в Гоце Делчев даде свидни жертви в борбата срещу коронавируса, там загубиха живота си обичани и уважавани лекари, които се бориха да опазят живота ни! Поклон пред тях и подкрепа за техните колеги, които продължават да са на фронта срещу този коварен враг!", заяви Адемов.

 

Бълария ще влезе в нов частичен локдаун от петък. Затварят се училища, университети, ясли и детски градини. Преустановява се дейнсотта на търговски обекти. Аптеките и хранителните магазини остават отворени.

 

Новите мерки влизат в сила от вечерта на 27 ноември и ще действат до 21 декември. След това ще се направи анализ и ще се прецени обстановката.

 

Междувременно извънредната епидемична обстановка се удължава с още 2 месеца.

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN