.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
20.11.2020 12:17

Коментари 0 / Видяна 1544

Днес съдът в Сандански е трябвало да гледа дело за родителските права на убитите деца

Още по темата: 6 съдилища в Югозапада няма да гледат дела заради COVID-19 Гледат мярката за неотклонение на майката на убитите деца в Сандански Днес съдът в Сандански е трябвало да гледа дело за родителските права на убитите деца Съдът в Дупница потвърди санкция от 20 хил. лв. за фирмата, чиито отпадъци горяха до АМ „Струма“ Съдебната палата в Благоевград с ограничен достъп Убиецът на Милен Цветков остава в ареста Прокуратурата в Гоце Делчев погна мъж за разпространение на порнографски материали с деца 18 г. затвор за убиеца на Андреа от Галиче Обвиненият за катастрофата с Милен Цветков остава в ареста Започва процесът срещу бивши шефове на АПИ за катастрофата край Своге

Днес в Районния съд в Сандански е трябвало да започне дело за родителски права над Васил и Ивон, на 5 г. и 3 г., съобщава 24 часа.

 

Двете деца бяха намерени зверски заклани в дома им снощи. Заподозряна за кървавото престъпление е 32-годишната им майка Кристина Дунчева. Последните седмици тя е била много притеснена, изпадала в странни психически състояния.

 

Казвала е на познати: Искат да ми вземат децата. Същото е повторила в объркания си разказ и в полицията снощи. Казала е: Ето сега да дойдат да ги вземат.

 

Делото за родителски права е било заведено от бащата Георги Трайков, който смятал, че майката не е в състояние да се грижи за тях. Преди дни социалните служби са внесли доклад в съда, който е трябвало да бъде разгледан на първото заседание.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 25.11.2020

1 USD =1.65 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.50 BGN

1 CHF =1.81 BGN

100 JPY =1.58 BGN