.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.11.2020 14:32

Коментари 0 / Видяна 1014

ЮЗУ възпитаник спечели 75 000 лв. от победата на Байдън

Още по темата: Сборник, издаден от ЮЗУ „Неофит Рилски“, представя българското клавирно наследство Природо-математическият факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира онлайн състезания с формат на матура Електронните кандидатстудентски изпити в Югозападния университет „Неофит Рилски“ продължават ЮЗУ „Неофит Рилски“ проведе първите кандидатстудентски изпити Първите електронни изпити в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще се проведат на 19 февруари Югозападният университет „Неофит Рилски“ стартира кандидатстудентската си кампания с електронни изпити ЮЗУ ”Н. Рилски” заяви прием от 3086 студенти за предстоящата академична година ЮЗУ отличи първокурсник в конкурса за есе „Аз и изолацията Преподавател от ЮЗУ „Неофит Рилски“ издаде „Океанска приказка“ ЮЗУ „Неофит Рилски“ с награда от конкурса „Сърце и слово срещу наркотиците“

75 000 лв. донесе победата на Джо Байдън в американските избори за президент на Пламен Станоев от Доспат.

 

Сумата е спечелена от букмейкърска фирма на два етапа – 21 000 лв. след номинирането на Байдън за кандидат на Демократическата партия и още 54 000 лв. след победата на Байдън на същинските избори тези дни.

 

Интересът на Пламен към политиката започва след участие като доброволец в кампания на Демократическата партия в Америка през 2008 г., пише вестник “Труд”.

 

Тогава студентът по право от Благоевградския университет е на бригада в САЩ и случайно започва работа при спонсор на демократите в Чикаго.

 

След като присъства на победната реч на Обама в Грант Парк в Чикаго, еуфорията го вдъхновява да следи американската политика и президентски кампании.

 

Казва, че това е причината да започне да се занимава с политически анализи и прогнози.

 

В началото на 2020 г. залага немалка сума за номинация и победа на Джо Байдън, което му носи солидната печалба от общо 75 хил. лева.

 

За себе си Пламен казва, че е избрал да живее сред красотата на природата в родопския град Доспат, откъдето може спокойно да работи, като следи и анализира различни чуждестранни предизборни кампании.

 

Вече е отправил поглед и към президентските избори през април 2022 г. във Франция.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN