.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.11.2020 12:03

Коментари 0 / Видяна 1008

АПИ отпуска пари за ремонт на мост на пътя Благоевград-Падеж

Още по темата: Няма затворени пътища в област Благоевград АПИ: Всички магистрали са проходими при зимни условия (Видео) Тирове затапиха АМ „Хемус“ Общинската пътна мрежа в Сандански е нормално проходима Част от пътя за Банско пропадна при Градево Пътят до Рилския манастир остава затворен Ледена река затвори пътя през Пампорово АПИ: 200 машини обработват превантивно против заледяване пътищата на страната АПИ и МВР с масови проверки по пътищата Свлачище затвори пътя Банско – Гоце Делчев, има опашки от автомобили

 Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира обществена поръчка за изготвянето на технически проекти за ремонта на 6 мостови съоръжения. Въз основа на тях след това ще се възлагат строителните работи.

 

Търгът е разделен в 5 обособени позиции и включва изготвянето на проектни решения за обновяването на Дъговия мост над р. Русенски лом в гр. Русе на път I-5 Русе -Велико Търново, на селскостопански надлез при 381-ви км на Подбалканския път I-6 в района на с. Малко Чочовени, на моста в гр. Благоевград на път III-1006, минаващ над Е79 за с. Покровник, и на 3 мостови съоръжения на третокласния път III-637 Вукан – Пенкьовци в област Перник. Общата индикативна стойност на поръчката за проектиране е 355 хил. лв. без ДДС. Срокът за подаване на офертите е до 3 декември т. г.

 

Първата обособена позиция е за проектиране на ремонта на Дъговия мост на бул. „България“ в гр. Русе, който съвпада с трасето на първокласния път I-5 Русе – Велико Търново. Съоръжението е с дължина 445 м и премоства жп линията Русе – Горна Оряховица, ул. „Св. Димитър Басарбовски“ и р. Русенски Лом. Индикативната стойност на поръчката е 90 хил. лв. без ДДС.

 

Втората обособена позиция е за проектиране на ремонта на селскостопански надлез при 381-ви км на път I-6 София – Бургас в района на с. Малко Чочовени, област Сливен. Съоръжението е 42 м и преминава над път I-6 София – Бургас. Индикативната стойност на поръчката е 75 хил. лв. без ДДС.

 

Третата обособена позиция е за проектиране на ремонта на селскостопански надлез мост при км 0 на път III-1006 Благоевград –Падеж. Съоръжението е на ул. „Покровнишко шосе“ в гр. Благоевград и премоства път I-1/Е79 София-Кулата. Съоръжението е с дължина 175 м. Индикативната стойност на поръчката е 80 хил. лв. без ДДС.

 

Четвъртата обособена позиция е за проектиране на ремонта на мост над р. Вуканска при 5-ти км на път III-637 Вукан – Пенкьовци в област Перник, в района на с. Вукан. Съоръжението е 11 м. Индикативната стойност на поръчката е 50 хил. лв. без ДДС.

 

Петата обособена позиция е за проектиране на ремонта на два моста на път III-637 Вукан – Пенкьовци в област Перник. Единият мост преминава над р. Ерма, след кръстовището с път II-63 Трън – Стрезимировци при км 0 на път III-637. Съоръжението е 45 м. Вторият мост преминава над дере Видрар при 20-ти км на път III-637, в района на с. Видрар. Дължината на съоръжението е 13 м. Индикативната стойност на поръчката е 60 хил. лв. без ДДС

E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари: