.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
02.11.2020 15:39

Коментари 1 / Видяна 2418

Румен Томов получи призовката от съда за неговото отстраняване като кмет на Благоевград

Още по темата: Делото на кмета Румен Томов насрочено за 1 февруари Безобразията по делото „Томов“ продължават ВАС отложи делото срещу кмета на Благоевград ВАС промени датата - решава за отстраняването на Томов на 18.01.21 г. Румен Томов получи призовката от съда за неговото отстраняване като кмет на Благоевград ВАС решава за Томов в края на януари 2021 година ВАС възобнови делото срещу Томов След 10 дни решават съдбата на Румен Томов като кмет РУМЕН ТОМОВ ОСТАВА КМЕТ ДО ПРОИЗНАСЯНЕ НА КС ВАС отхвърли жалбата на кмета Р.Томов за допълване на решението и спиране на делото му заради Конституционния съд!

 

Румен Томов получи призовка за делото му за неговото отстраняване. Припомняме, че  то е насрочено за 25-и януари във ВАС.

 

Запознати коментират,че решението за отстраняването на Томов от кметския стол в Благоевград ще бъде обявено на 2-и февруари, тъй като датата му приляга.

 

Призовка е връчена и на адвокат Мартин Бусаров, който е председател на ОИК – Благоевград, както и на Стоянова, която е касационен жалбоподател.

 

Решението на ВАС е окончателно и няма връщане назад, няма и други „вратички“ за протакане и шикалкавене.

 

Така ще се сложи край на сагата с кметуването на Томов, което през цялото време беше белязано със дела и несигурност.

 

Мнозина се питаха той кмет ли е или не е, така стана известен в страната като „полукмета“ Томов.

 

За първи път в страната се стигна до ситуация, в която една година след изборите Благоевград се тресе от вълнения кога ще бъдат насрочени предсрочните избори в града.

 

Вече има ясното и се очаква ВАС да излезе с окончателен акт на 2-и февруари и да започнат останалите процедурни действия.

 

Следващата стъпка е ОИК да излезе с решение и президентът да насрочи частични местни избори за нов кмет на Благоевград.\regiona

E79 News
Тагове:

Коментари:

Плашипутарник, 02.11.2020 15:54

Василиса не-прекрасна ще се гризне отзад!

1