.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
27.10.2020 13:21

Коментари 0 / Видяна 886

Вечерен час за учениците и заведенията в Кресна заради К-19

Още по темата: Няма COVID-19 в Септември (Симитли) Медицински сестри от детските заведения в Сандански станаха доброволци в COVID отделенията Първите ваксини срещу COVID-19 ще са за медиците, служителите на МВР и хората над 70 години Окончателно: Карантинирането ще става по телефон, с имейл или SMS, при отказ – глоба Четирима издъхнаха тази нощ в МБАЛ - Благоевград Медицинският екип в Ковид сектора в онкоболницата в Благоевград е в пълна готовност за прием на болни СЗО: През следващите 3 до 6 месеца няма да има достатъчно ваксини срещу коронавируса Ръст на новите случаи на К-19 Шефът на Спешния център в Благоевград става доброволец в болницата Доктор от "Токуда" спаси избягал в студа пациент с деменция

В община Кресна се въвежда вечерен час за учениците.

 

След  20 часа непълнолетните трябва да са по домовете си, а не в паркове и градинки, реши общинският кризисен щаб. Лимит се въвежда и в работното време на заведенията за обществено хранене – ресторанти и кафенета, на които се забранява да обслужват клиенти след полунощ.

 

Това са само част от допълнителните мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса, заяви зам. кметът на Кресна Валентин Стоичков, който е председател на общинския кризисен щаб. Той добави, че в Кресна има няколко семейства, които са заразени с Ковид-19.

 

Те са поставени под карантина, но състоянието им е добро и не са насочени за болнично лечение. В гимназията няма ученици и учители с коронаинфекция, но заради усложнената епидемиологична обстановка ограничаването на контактите извън  училищната среда е наложително.

 

Новите ограничителни мерки се очаква да влязат в сила още днес със заповед на кмета на Кресна Николай Георгиев. Припомняме, че вечерен час за ученици бе въведен първо в община Гоце Делчев миналата седмица

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 03.12.2020

1 USD =1.62 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.16 BGN

10 CNY =2.47 BGN

1 CHF =1.81 BGN

100 JPY =1.55 BGN