.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
27.10.2020 12:46

Коментари 0 / Видяна 4206

За едно денонощие – 56 нови случаи на К-19 в Благоевград

Още по темата: ОКОНЧАТЕЛНО: Здравният министър налага задължителна изолация Няма COVID-19 в Септември (Симитли) Медицински сестри от детските заведения в Сандански станаха доброволци в COVID отделенията Първите ваксини срещу COVID-19 ще са за медиците, служителите на МВР и хората над 70 години Окончателно: Карантинирането ще става по телефон, с имейл или SMS, при отказ – глоба Четирима издъхнаха тази нощ в МБАЛ - Благоевград Медицинският екип в Ковид сектора в онкоболницата в Благоевград е в пълна готовност за прием на болни СЗО: През следващите 3 до 6 месеца няма да има достатъчно ваксини срещу коронавируса Ръст на новите случаи на К-19 Шефът на Спешния център в Благоевград става доброволец в болницата

 

След като по-рано днес публикувахме статистиката на Регионална здравна инспекция – Благоевград за периода от 23 до 25, от която стана ясно, че за тези три дни има общо 185 случая на коронавирус, от които петдесет и девет в Благоевград, то вече са ясни и данните за последното денонощие.


Общия брой на случаите, установени за 26 октомври е 128, от които петдесет и шест в Благоевград.


На второ място е Гоце Делчев с тринадесет, а на трето място е Петрич с дванадесет.


Сандански е на четвърто място с девет, а на пето място е Разлог с осем. На шесто място е Хаджидимово с четири нови случаи.
По два нови случая има в Борово, Поленица, Мосомище и Симитли.


Само по един нов случай има в следните населени места: Абланица, Аврамово, Бачево, Бело поле, Горна Брезница, Дебрен, Петрово, Рилци, Добринище, Долно Осеново, Дъбница, Копривлен, Крупник, Левуново, Обел, Огняново, Петрелик и Старчево.

 

Днес в Благоевград ще има и заседание на Общинския кризисен щаб, на което се очаква да бъдат взети допълнителни мерки, за овладяване на ситуацията.
 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 03.12.2020

1 USD =1.62 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.16 BGN

10 CNY =2.47 BGN

1 CHF =1.81 BGN

100 JPY =1.55 BGN