.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
26.10.2020 14:35

Коментари 1 / Видяна 12394

Вирусът уби трима учители

Още по темата: ОКОНЧАТЕЛНО: Здравният министър налага задължителна изолация Няма COVID-19 в Септември (Симитли) Медицински сестри от детските заведения в Сандански станаха доброволци в COVID отделенията Първите ваксини срещу COVID-19 ще са за медиците, служителите на МВР и хората над 70 години Окончателно: Карантинирането ще става по телефон, с имейл или SMS, при отказ – глоба Четирима издъхнаха тази нощ в МБАЛ - Благоевград Медицинският екип в Ковид сектора в онкоболницата в Благоевград е в пълна готовност за прием на болни СЗО: През следващите 3 до 6 месеца няма да има достатъчно ваксини срещу коронавируса Ръст на новите случаи на К-19 Шефът на Спешния център в Благоевград става доброволец в болницата

 

Трагедията с коронавируса у нас се разраства с всеки изминал ден – трима учители починаха само за седмица!

 

Две учителки – от Шумен и Разград, са починали от коронавируса в неделя, съобщиха регионалните медии.

 

    Така общият брой на починали преподаватели от COVID-19 става трима. Миналата седмица учителка по география почина в Търговище.

 

За кончината на своя колежка съобщава пред вестник „Монитор“ директорът на Професионалната гимназия по обществено хранене и химични технологии „Асен Златаров“ в Шумен.

 

49-годишната учителка е починала в интензивното отделение на МБАЛ-Шумен след усложнения от COVID-19 в неделя вечерта. С коронавирус е и сестрата на починалата, също учителка в гимназията, но нейното състояние е относително добро. Двете жени се почувствали зле по-миналия петък.

 

    Към момента в гимназията няма ученици с положителни резултати. Двама младежи са под карантина заради положителните тестове в семействата им. В гимназията ще бъде извършена пълна дезинфекция.

 

Разградският информационен сайт „Разград 24/7“ съобщава за починала учителка от Основно училище „Н. Й. Вапцаров“. Трагичната вест е потвърдил директорът на училището.

 

Веднага след като се почувствала зле, 48-годишната преподавателката излязла в болнични и била поставена под карантина. Диагнозата ѝ била поставена по-късно и нямало контактни с нея ученици и колеги. През миналата седмица състоянието на жената се усложнило и се наложило да бъде хоспитализирана, а в неделя починала.

E79 News
Тагове:

Коментари:

сарафоФФ, 27.10.2020 21:03

Тия валутни курсове отпреди първата карантина за севернокорейските туристи ли ги държите? Бива некадърност, бива, ама вие чупите тъпомера! 05.03.2020

1
 

Валутни курсове на БНБ за 03.12.2020

1 USD =1.62 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.16 BGN

10 CNY =2.47 BGN

1 CHF =1.81 BGN

100 JPY =1.55 BGN