.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.10.2020 14:59

Коментари 0 / Видяна 788

Здравният министър проф. Костадин Ангелов пристигна в Сандански

Още по темата: Агенцията за закрила на детето: Няма сигнали от родителите на убитите деца в Сандански Майката-детеубийца от Сандански е спокойна в ареста! Спи, храни се добре, не плаче, не говори за децата ! Майката от Сандански, обвинена за убийството на децата си, признала: Георги ме заплаши, че ще ме принуди да се самоубия Жестоко убийство разтърси Сандански! Откриха заклани две деца В Сандански: Всички заведения с намалено работно време и без наргилета Филиалът на ДГ „Пролет“ в Сандански остава затворен до 20 ноември Нова детска градина ще бъде построена в Сандански Намаляват таксите за детски градини и ясли в Сандански След 21 дни карантина детска градина „Дора Габе“ в Сандански отваря врати, без детската ясла Министър Ангелов в Сандански: Готови сме да разкрием още 66 легла в болниците в Петрич и Сандански

Здравният министър проф. Костадин Ангелов пристигна  в Сандански.

 

Той е на планирано посещение в Благоевградска област, за да се запознае със създадената организация във връзка с разпространението на коронавируса.

 

Очаква се проф. Ангелов да посети и болниците в Гоце Делчев, Разлог и Благоевград, където здравните заведения вече са препълнени.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 25.11.2020

1 USD =1.65 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.50 BGN

1 CHF =1.81 BGN

100 JPY =1.58 BGN