.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
17.10.2020 17:15

Коментари 0 / Видяна 430

Гърция удължава оградата си по река Марица покрай турската граница

Още по темата: Гърция затвори за чужденци ГКПП „Промахон“ В Гърция пътуваме с маска в автомобила Гърция предлага бърз COVID тест на границите в ЕС догодина Гърция удължава оградата си по река Марица покрай турската граница Гърция удължи влизането с отрицателен PCR тест до 25 октомври Гърция удължи забраната за влизане на граждани на трети страни Гърция спаси 92 души в Егейско море, лодката им започнала да потъва Гърция издаде предупреждение за гръмотевични бури и градушки Ранен край на туристическия сезон в Гърция Арестуваха български трафикант на бебета в Гърция

 

Гърция ще удължи оградата си по река Марица покрай турската граница, а премиерът Кириакос Мицотакис днес се запозна на място с дейностите по строежа, предаде ДПА.

 

Министър-председателят заяви по държавната телевизия ЕРТ, че изграждането на допълнителните преграждения е необходимо, за да се чувстват гръцките граждани в безопасност, предава БТА.

 

Мицотакис посети района, за да инспектира лично дейностите по осъществяване на проекта. Анкара неведнъж отправя предупреждения, че ще позволи на хиляди мигранти от Турция да влязат в ЕС през членката Гърция, напомня ДПА.

 

Гърция вече е изградила ограда, дълга около 11 километра в северната част на границата с Турция.

 

В момента Атина изгражда нови преграждения в три участъка на юг, дълги около 27 км.

 

Те се строят при селището Ферес и би следвало да са готови до април догодина, каза премиерът.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN