.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.10.2020 13:06

Коментари 0 / Видяна 978

Борисов: Няма да има КПП-та

Още по темата: Сачева: Занимаваме се с проблемите на хората, затова не подадохме оставка Отмениха карантината на Бойко Борисов и Севдалина Арнаудова Борисов: Благодарни сме на САЩ за подкрепата към армията ни Над 2 млн. възрастни ще получат 50 лв. към пенсиите си за ноември Томислав Дончев: Не можах да разбера как член на правителството е лишил Радев от вечеря в Естония Избират председател на Държавната агенция за българите в чужбина онлайн Парламентът ще разгледа изцяло нов Закон за виното и спиртните напитки на първо четене Яйца по министерството на отбраната в 103-ия ден на протеста Всеки пенсионер ще получи по 120 лв. за храна Борисов: Над 1,7 млрд. лв. за сектор "Земеделие" до края на годината

Всички като един трябва да спазваме наложените мерки. 

 

Дистанцията, дезинфекцията, носенето на маски и повишеното внимание са достатъчни, за да се предпазим. 

 

Нищо не налага допълнителни рестрикции като КПП-та или други ограничения.

 

 Това каза министър-председателят Бойко Борисов на заседанието на МС.

 

Но трябва да останем отговорни. Тази динамична среда, в която броят на заразените с COVID-19 се увеличава, изисква също институциите да продължат да бъдат максимално концентрирани, а контролът да е изключително силен.

 

Особено сега, когато предстои и сезонът на грипната епидемия.

 

За да бъде осигурено лечението на всеки български гражданин, застигнат от новия коронавирус, на заседанието на Министерския съвет бяха отпуснати 2,1 милиона лева за купуването на лекарството “Ремдесивир”.

 

 Гарантираме подсигуряването на национално ниво с всички необходими лекарствени продукти за лечението на пациенти с COVID-19, стана ясно на заседанието.

 

“Предоставихме също 14 милиона лева за закупуване на преносими компютри за нуждите на държавните и общинските училища във времето на пандемията от COVID-19.

 

С тези средства ще бъдат придобити 16 000 устройства – 12 000 за учениците и 4000 за учителите.

 

Така ще помогнем да се осигурят лаптопи и да се обезпечи учебният процес във всичките му форми”, обяви министър Вълчев.

 

Образованието е наша основна грижа и приоритет. Правим всичко възможно то да е достъпно и качествено за всички български деца във всяка една обстановка.

 

По европейски програми ще осигурим още 80 000 компютри, категоричен е премиерът.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN