.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.10.2020 09:59

Коментари 0 / Видяна 1010

Остава динамична обстановката в болницата в Сандански

Още по темата: Агенцията за закрила на детето: Няма сигнали от родителите на убитите деца в Сандански Майката-детеубийца от Сандански е спокойна в ареста! Спи, храни се добре, не плаче, не говори за децата ! Майката от Сандански, обвинена за убийството на децата си, признала: Георги ме заплаши, че ще ме принуди да се самоубия Жестоко убийство разтърси Сандански! Откриха заклани две деца В Сандански: Всички заведения с намалено работно време и без наргилета Филиалът на ДГ „Пролет“ в Сандански остава затворен до 20 ноември Нова детска градина ще бъде построена в Сандански Намаляват таксите за детски градини и ясли в Сандански След 21 дни карантина детска градина „Дора Габе“ в Сандански отваря врати, без детската ясла Министър Ангелов в Сандански: Готови сме да разкрием още 66 легла в болниците в Петрич и Сандански

Все още ситуацията в болница „Югозападна“ в Сандански е динамична и сложна, каза в ефира на Радио Благоевград кметът на община Сандански.

 

В лечебното заведение няма заразени лекари, подчерта Стоянов.

 

Три от медицинските сестри са с пневмонии и леки усложнения, уточни кметът на курортния град.

 

Заради заразените с коронавирус медици от отделението по хирургия, се налага реорганизация на режима на работа, заяви Атанас Стоянов.

 

Пациентите се пренасочват към болницата в Петрич.

 

На своите колеги помагат хирурзите от Сандански. Вече има приети пациенти за планови операции в хирургичното отделение в петричкия клон на Югозападната болница.

 

Днес кметът на община Сандански Атанас Стоянов ще се срещне с управителя на болницата, д-р Илия Тонев, за да обсъдят ситуацията. И тази седмица остава затворена детска градина „Дора Габе“.

 

Там бяха установени положителни проби на част от непедагогическия персонал.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 25.11.2020

1 USD =1.65 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.50 BGN

1 CHF =1.81 BGN

100 JPY =1.58 BGN