.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
26.09.2020 16:46

Коментари 1 / Видяна 1722

Наводнения и паднали дървета в Благоевград /Снимки/

 

Едночасовият дъжд в Благоевград отново доведе до наводнени мазета, улици, приличащи на езера и паднали дървета. Социалните мрежи бяха залети със снимки и видеа от случващото се в града по време и след дъжда.

 

 

 

"Ще кажеш, че е валяло 2 дена без да спира", коменитрат жителите на Благоевград. Сигнали за наводнени улици подадоха граждани на редакционната ни поща. "Димитър Солунски", "Илинден", паркинг в кв. "Запад", улици в "Еленово"... всичко отново потъна под вода, а колите се движеха по тротоарите, заради невъзможност да минат по пътното платно. 

 

 

Гейзери пък отново бликнаха по "Покровнишко шосе".

 

 

Според гражданите, случващото се при всеки малко по-продължителен дъжд в Благоевград, е израз на пълно безхаберие от страна на общинското ръководство. Хората са категорични, че основната причина е в непочистените шахти. 

 

Наши читатели алармират, че същото е било положението преди малко повече от месец, когато на 15 август пороен дъжд доведе до същата ситуация. От тогава обаче мерки за предотвратяване на такива ситуации не са предприети.

 

 

По-рано днес силният вятър прекърши огромно дърво на ул. "Александър Стамболийски". Движението по улицата беше спряно, за щастие пострадали при инцидента няма. 

 

 

Снимки: Facebook

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

Гражданин, 26.09.2020 17:44

От много години затлачена и непочистена шахта до пешеходната пътека от "Иван Михайлов" към Американския университет. Запечатана от съседи шахта на "Иван Михайлов" между №6 и № 8 !!! Кой ще ги оправи?

1
 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN