.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
24.09.2020 18:34

Коментари 0 / Видяна 1832

Ето го Мехмед - жив и здрав! /СНИМКИ/

 

Първи  снимки на усмихнатия Мехмед от Якоруда, който беше в неизвестност 24 часа, публикуваха негови близки в социалните мрежи. Детето е намерено от горския стражар Муртаза Клечов в местността Малката река в гората край село Бунцево, на почти 20 км от дома си.

 

Веднага щом намерил детето в гората, горският Клечов го облякъл с якето си, за да го стопли, дал му храна и се обадил на полицията.

 

 

Истински ужас преживя семейството на 2-годишния Мехмед, който изчезна от двора на къщата си вчера около 16 часа. 24 часа без прекъсване полиция, спасители, горски служители и много доброволци търсиха момченцето под дърво и камък. В издирването му се включи жандармерия и следови кучета, но дълго от Мехмед нямаше и следа. До днес следобед, когато Муртаза Клечов го намери на 20 км от дома му сам в гората.

 

Детето е добре, а родителите му не можеха да повярват, че е намерено.

 

Остава загадка как 2-годишният малчуган се е озовал толкова далеч. Местни хора в Якоруда коментират, че най-вероятно той е бил отвлечен, но похитителите му се уплашили от бързата реакция на органите на реда и огромния обществен отзвук и го оставили в гората.

 

Обстоятелствата около изчезването на Мехмед Юркин се изясняват, води се следствие, коментира директорът на ОД на МВР - Благоевград Дойчин Дойчинов. 

 

Роднини на малкия Мехмед благодариха в социалните мрежи на хилядите хора, които подкрепиха семейството и се молиха заедно с тях детето да се върне у дома живо и здраво. 

 

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN