.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
24.09.2020 11:06

Коментари 0 / Видяна 4762

Директорът на ОДМВР – Благоевград с подробности за издирването на 2-годишния Мехмед от Якоруда

 

Близо 15 часа продължава издирването на Мехмед Юркин на 2 години и 7 месеца от град Якоруда. Детето е високо около 80 см, с руса коса и кафяви очи. Облечено е със синя жилетка с дълъг ръкав и розови панталонки. Обуто е с чехли. Преди минути пред журналисти в Якоруда комисар Дойчин Дойчинов, директор на ОДМВР – Благоевград даде и подробности във връзка с провежданата акция, както и с версиите, по които се работим към момента.

 

Ето какво заяви той:


„Снощи около 18.00 часа е подаден сигнал от бащата на детето. Те са установили някъде час и половина по-рано изчезването. Последното е забелзано от съседи около 17.00 часа, тоест един час преди подаването на сигнала. От тогава нататък започват и активните действия по издирването, които продължават и към момента. Пренасочили сме достатъчно сили. За днес имахме планувани специализирани полицейски операции по битовата престъпност, но всички сили съм пренасочил към издирването. По никакъв начин не спестяваме ресурс. Всички мероприятия, които могат да бъдат приложение са приложени.

 

Включили сме над 70 полицейски служители. Пристигат и още. Има и от Жандармерията. Нито една версия не се изключва. Работим по всички. Нямаме водеща. Не изключваме нищо. Има вече образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура. Проверяваме адреси и на роднини, включително и във Велинград. Всичко, което е възможно го правим.


Акцията, ако е необходимо ще бъде на територията на цялата страна. В момента е на територията на Област Благоевград, но се проверяват и адреси във Велинград. Включени са и следови кучета, както и други специалисти, които са експерти по издирванията. Още от снощи Планински спасители се включиха в издирването”, допълва комисар Дойчинов.
 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN