.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
23.09.2020 17:56

Коментари 0 / Видяна 1168

Дванадесет паралелки от пет училища в Благоевградско се обучават дистанционно заради случаи на Ковид-19

Още по темата: COVID – 19: Между ръкопляскането и отричането Започва третият етап на 60/40 до края на декември ЕК: Няма да има достатъчно ваксини за европейците преди 2022 За пореден ден Благоевград с най-много случаи в Областта Бойко Борисов: К-19 се завърна с нова сила! Замислете се, когато видите медиците ни пред болниците! Пореден депутат от БСП е с коронавирус Министър Ангелов: За две седмици напред нямаме намерения да променяме мерките ОТНОВО РЕКОРД: 2569 нови случая на COVID-19 у нас Гимназиите и университетите минават на онлайн обучение Заведенията за хранене и кафенетата с работно време до 21.00 часа

Дванадесет паралелки от пет училища в Благоевградско ще се обучават дистанционно заради случаи на Ковид-19, каза за БТА началникът на Регионалното управление на образованието Ивайло Златанов.

 

До момента общият брой на учениците, които преминават на дистанционна форма на обучение е триста.


От началото на учебната година петима учители са дали положителни проби за Ковид-19. Паралелките, в които са преподавали, са поставени под карантина, посочи Ивайло Златанов. В някои от училищата преминаването към онлайн обучение се е наложило заради заразени с коронавирус ученици.


Най-много паралелки, които ще учат неприсъствено, има в Професионална гимназия по архитектура, геодезия и строителство - осем. Две учителки от гимназията са дали положителни проби за коронавирус, а класовете, в които са преподавали са поставени под карантина, каза за БТА директорът на училището Марияна Митова.


До момента установени случаи на коронавирус в учебни заведения има в Благоевград, Кресна, Разлог и Симитли обобщи за БТА директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Калоян Калоянов. 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN