.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
23.09.2020 14:40

Коментари 0 / Видяна 694

Карантинират ученици от СУ "Братя Каназиреви" в Разлог заради случаи на коронавирус

Още по темата: ОТНОВО РЕКОРД: 2569 нови случая на COVID-19 у нас Гимназиите и университетите минават на онлайн обучение Заведенията за хранене и кафенетата с работно време до 21.00 часа Петима лекари от Спешната помощ в София диагностицирани с Covid-19 за ден Запълнени са Covid отделенията в болниците в Благоевградска област Вечерен час за учениците и заведенията в Кресна заради К-19 Здравното министерство: Правилата са за всички, карантината няма да пада по-рано! За едно денонощие – 56 нови случаи на К-19 в Благоевград Променят заповедта за карантина заради Радев и Борисов Коронавирусът влезе и във Върховния административен съд

 

Заради доказани случаи на коронавирус в СУ "Братя Каназиреви" в Разлог на преподавател и ученик, ще бъдат карантинирани учениците от осми клас от съответната паралелка, както и учениците в които преподавателят по български език и литература е влизал в часове. Ще бъде извършена дезинфекция на кабинети и общи части в училището.

 

От утре – 24.09. се възобновява работата на ОДЗ "Д-р Елиза Астинова" след двуседмична карантина заради установени случаи на коронавирус сред учители от детското заведение.

 

"Извършени са необходимите дейности по дезинфекция и съответните тестове, и родителите могат да бъдат спокойни и да доведат децата си в любимата детска градина", съобщават от ръководството на обединени детски заведения Разлог.

 

Общо 4 положителни проби на персонала бяха установени от здравните власти при направените тестове след първия положителен случай. По предписание на РЗИ и със заповед на директора на ОДЗ „Елиза Астинова“ Светла Копанаровар детската градина бе преустановен прием на деца и извършена цялостна дезинфекция по дадено от РЗИ предписание за извършване на хигиенни и противоепидемични мерки. 

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN