.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.09.2020 15:47

Коментари 0 / Видяна 6818

Община Благоевград абдикира от ФК „Пирин“

Още по темата: Ветераните на Пирин Благоевград победиха с 2:0 Марек Ветераните на „Пирин“ приемат „Марек“ на стадион Христо Ботев в Благоевград този четвъртък Ива Уорън: Не знам дали ще има други промени, желая успех на новото ръководство Пирин Благоевград победи Миньор Перник с 3:2 Отворено писмо на Пол Белогур, собственик на ФК Пирин Изненадващо! Ива и Греъм Уорън напускат ФК "Пирин" ФК „Пирин“ с позиция: Директорът на Академия Пирин Радостин Александров не бил „нападнат от разгневен родител“ Ветераните на "Пирин" Благоевград победиха "Беласица" Петрич Община Благоевград абдикира от ФК „Пирин“ Пирин (Благоевград) победи с 4:1 ФК Созопол


Община Благоевград има намерението да прехвърли своите 20 % участие във ФК „Пирин“ и така отборът вече да не е общински клуб. Това обяви днес кметът Румен Томов с мотива, че от Общината не разбирали от футбол.


Това на практика означава, че неразбиращите от футбол общинари обричат детско-юношеската школа на „Пирин“ и скоро, освен тях, от футбол могат да спрат да разбират и десетки благоевградски деца. В момента всичко, което постъпва в касата на клуба от страна на Община Благоевград, от ръководството на ФК „Пирин“ инвестират в ДЮШ. Ако наистина кметското ръководство се откаже от участието си, издръжката на школата става неясна.


Освен това, недоумение сред спортни деятели в Благоевград буди и фактът, че това изявление на кмета става факт в момент, когато представителният отбор на „Пирин“ Благоевград е в подем. За Е-79 нюз бивши „орлета“ коментираха, че не виждат никаква логика в поведението на общинското ръководство по отношение на клуба. 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN