.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.09.2020 20:32

Коментари 0 / Видяна 406

Заразени учители с коронавирус в столично училище

Още по темата: В Европа започна втора вълна на пандемията Цял клас под карантина заради заразен с COVID-19 седмокласник от училището в Кресна Ангели в бяло – шестима медици от Благоевградска област загубиха живота си в битка срещу коронавируса Още медици в Разлог и Благоевград с коронавирус Проф. Тодор Кантарджиев: Има затихване на епидемичните взривове в Благоевградска област Болницата в Гоце Делчев има нужда от специалисти Европа се връща към ограниченията, нарастват опасенията от “втора вълна” на COVID-19 8 нови случаи на коронавирус в Благоевградско Съпругата на починалия д-р Първанов също е с COVID-19 Около 500 ученици и 40 учители са под карантина

Учители в столично училище са с положителни проби за коронавирус. Най-вероятно 8 са преподавателите от 55 СУ "Петко Каравелов", които са с доказан COVID-19.

 

Тепърва ще стане ясно дали учениците, с които те са контактували, ще бъдат тествани и как ще продължи обучението им – дистанционно или присъствено.

 

Към този момент цялото училище няма да бъде карантинирано.

 

Междувременно стана ясно, че ученик от Русе е с положителна проба за коронавирус. Вчера при откриването на учебната година то е контактувало със своите ученици в часа на класа. Именно заради това целият клас ще бъде поставен под карантина.

 

Днес хиляди ученици се върнаха отново в класните стаи при строго разписани мерки. В повечето училища родителите нямат право да влизат в дворовете. 

Автор: bTV, E79 News
Тагове:

Коментари: