.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
16.09.2020 18:16

Коментари 0 / Видяна 314

Цяла паралелка в училище в Русе е под карантина заради ученик с COVID-19

Още по темата: В Европа започна втора вълна на пандемията Цял клас под карантина заради заразен с COVID-19 седмокласник от училището в Кресна Ангели в бяло – шестима медици от Благоевградска област загубиха живота си в битка срещу коронавируса Още медици в Разлог и Благоевград с коронавирус Проф. Тодор Кантарджиев: Има затихване на епидемичните взривове в Благоевградска област Болницата в Гоце Делчев има нужда от специалисти Европа се връща към ограниченията, нарастват опасенията от “втора вълна” на COVID-19 8 нови случаи на коронавирус в Благоевградско Съпругата на починалия д-р Първанов също е с COVID-19 Около 500 ученици и 40 учители са под карантина

Ученик от математическата гимназия в Русе е диагностициран с коронавирус, каза директорът на учебното заведение Галина Бобева.

 

16-годишното момче заедно със своите съученици е участвало в час на класа вчера сутринта. На всички ученици е била измерена температурата на входа, но не е имало дете с повишена температура. На момчето му е станало лошо следобед.

 

При личния лекар също не е имал температура. Към момента е под домашна изолация.

По предписание на Регионалната здравна инспекция е карантиниран целият клас от 26 ученици. Те ще си бъдат по домовете, като от утре ще преминат на онлайн обучение от разстояние.

 

Класната ръководителка няма да бъде карантинирана, тъй като тестът й е отрицателен. 

Автор: bTV, E79 News
Тагове:

Коментари: