.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
15.09.2020 13:17

Коментари 0 / Видяна 530

От KТ „Подкрепа“ предлагат 1000 лв. глоба за родители, които до час не приберат ученик със симптоми

Още по темата: Шефът на белодробната болница в Благоевград д-р П. Георгиев иска равно заплащане по клиничните пътеки за COVID-19 и за пневмонии Над 20 хил. са случаите на COVID – 19 в страната, почти 15 хил. от тях са приключили с успешно излекувани заразени Над 20 000 са заразените с COVID-19 у нас Проф. Балтов: Пациентите търсят късно помощ, когато нещата станат нетърпими Българска лекарка от Франция: Ковид - 19 убива 27 нови случаи на коронавирус в Благоевградско Петима пожарникари от Благоевград с Ковид-19 България държи успешно епидемията от COVID-19 под контрол Връщат ежеседмичните брифинги на НОЩ Нов случай на коронавирус е установен в СУ „Братя Каназиреви” в Разлог

От синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ предлагат глоба от 1000 лева за родител, който до час не вземе детето си, след като то е проявило симптоми и е изолирано.

 

По думите на председателя на синдиката – Юлиян Петров, много често в подобни ситуации родителите не идват с часове да приберат децата си, а спазването на правилата в училище се е превърнало по-скоро в изключение, отколкото норма.

 

В ефира на „Тази сутрин“ Петров изказа мнение против домашната форма на обучение.

То обаче не беше подкрепено от председателя на Инициативния комитет за качествена и иновативна образователна система – Васил Николов.

 

По думите му предложението на КТ „Подкрепа“ за глоба от 1000 лв., ако родител не дойде до час да вземе детето си от „изолатора“ в училище, не е изненада.

 

Над 250 родители са изявили желание децата им да учат онлайн
„Ние от синдикатите сме получавали какви ли не нелепи предложения. При правенето на това предложение те не смятат, че това е приложимо. Просто те в момента отчитат някаква дейност, че едва ли не по някакъв начин ще помагат на учители и директори“, коментира Николов.

 

Той добави, че подкрепя дистанционната форма на обучение, защото по думите му родителите имат право да изберат кое е най-доброто за детето им в извънредна ситуация като сегашната. 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN