.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.09.2020 09:51

Коментари 0 / Видяна 372

Парламентът събра кворум с първата регистрация

Още по темата: Борисов: Разделението не е успешна формула в политиката Минималното обезщетение за безработица става 12 лв. на ден БСП и ДПС поискаха оставката на Цвета Караянчева Парламентът ще продължи работа по второто четене на Изборния кодекс ДПС няма да се регистрира в пленарна зала заради Изборния кодекс Парламентът ще разгледа на второ четене промените в Изборния кодекс 66-и ден на антиправителствени протести в София Подготвят Велико народно въстание 3 Поредна вечер на недоволство в София Протестите - ден 65: Поредна вечер на недоволство

 

Въпреки заканите за обсада, депутатите успяха да стигнат до работните си места необезпокоявано. Те влязоха в Народното събрание на фона на скандирания и викове „Оставка”. До напрежение не се стигна. Голяма част от депутатите избраха да влязат през страничен вход, а не през централния.


Без проблеми парламентът събра кворум още от първата регистрация за началото на тазсутрешното пленарно заседание. В зала се регистрираха 127 народни представители. Народните представители от ДПС отново участваха в регистрацията.

В ефира на NOVA депутатът от ГЕРБ Тома Биков обяви, че оставката на правителството не е на дневен ред. От БСП пък заявиха, че днес няма да влязат в зала, а ще са част от протеста.


Внушителен е броят на полицаите, които охраняват сградата на Народното събрание. Входът е обграден отвсякъде с жандармерия и униформени. На място пристигна и линейка, която да окаже първа помощ при необходимост. 

Автор: nova.bg, E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари: