.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
29.08.2020 10:54

Коментари 0 / Видяна 808

Гърция удължи забраната за влизане на граждани на трети страни

Още по темата: Гърция предлага бърз COVID тест на границите в ЕС догодина Гърция удължава оградата си по река Марица покрай турската граница Гърция удължи влизането с отрицателен PCR тест до 25 октомври Гърция удължи забраната за влизане на граждани на трети страни Гърция спаси 92 души в Егейско море, лодката им започнала да потъва Гърция издаде предупреждение за гръмотевични бури и градушки Ранен край на туристическия сезон в Гърция Арестуваха български трафикант на бебета в Гърция Маските на Халкидики и Миконос задължителни от днес Нови изисквания: Всички трябва да са с маски на плажа в Гърция

 

Правителството в Атина удължи с още две седмици забраната за влизане в Гърция на граждани на трети страни, както и мярката за ограничаване на сухопътните връзки със Северна Македония и Албания, предава скопската телевизия „Сител“.

 

Удължаването на конкретните мерки е част от поредица от ограничения, срокът на действие на които също бе продължен.

 

Съответното обяви заместник-министърът на гражданската защита Никос Хардалиас на редовна пресконференция за COVID-19 в Министерството на здравеопазването.

 

Предишното съвместно министерско решение за затваряне на сухопътните връзки на Гърция със Северна Македония и Албания изтича на 31 август. Новото е в сила до 15 септември.

 

Говорителят на гръцкото правителство Стелиос Пецас обяви на редовен брифинг в петък, че повечето от действащите мерки ще бъдат удължени, включително тези, свързани със сухопътните граници.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN