.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
28.08.2020 09:43

Коментари 0 / Видяна 988

Домашен арест за мъжа отправял заплахи за убийство пред полицията в Благоевград

Още по темата: Откриха труп на мъж край софийското с. Желява, Дупница се пита Янек Миланов ли е? Трактор затисна мъж, уби го на място 14-годишен уби с нож 13-годишно момиче Арестуваха мъж, подал фалшив сигнал за бомба в къщата на Борисов Самозапалилата се в Кочериново жена е с 90% изгаряния Млад мъж загина край Бело поле заради биволица на пътя Арестуваха общински съветник от Дупница Убиха българка в Испания Намериха части от тялото на убита и разчленена жена Две жени от Благоевград направиха опит за самоубийство

Окръжен съд – Благоевград наложи мярка за неотклонение „домашен арест“ контрол с електронно средство за наблюдение на мъж, отправял заплахи за убийство пред сградата на полицията в Благоевград.

 

   Окръжен съд – Благоевград измени определение на Районен съд –Благоевград, с което е наложена мярка „задържане под стража“, и пусна под домашен арест  мъж, заплашвал друго лице с убийство.

 

  Г. В. е привлечен към наказателна отговорност за извършено от него престъпление по чл. 144, ал. 3, вр. ал. 1 от НК.

 

Той е обвинен в това, че на 18.08.2020 г., в телефонен разговор, проведен чрез мобилно приложение „Месинджър“, се е заканил с убийство на Г.И.  Минути по-късно, пред сградата на ОД на МВР гр. Благоевград, на ул. „Владо Черноземски“, Г. В. продължил да отправя заплахи към  Г. И., а  в ръката си държал брадва.

 

Въззивният съд прецени, че на този етап са налице доказателства, от които може да се приеме, че подсъдимият е съпричастен към престъплението, за което му е повдигнато обвинение, но че целите на наложената му мярка за неотклонение ще се реализират пълноценно чрез налагането на домашен арест.

 

    Наложената мярка от Окръжен съд - Благоевград е окончателна и не подлежи на обжалване.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN