.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.08.2020 16:33

Коментари 0 / Видяна 930

Специализирана операция на пътна полиция в цялата страна

Още по темата: АПИ: Слагайте зимните гуми Общинските камери стават част от системата на КАТ Спецакция в Кресна, Струмяни и Сандански, закопчаха 11 души Нормален трафик на ГКПП "Кулата" Възстановено е движението при 63 км на АМ "Хемус" в посока София Отново срутище на пътя за Рилския манастир Ремонтират участък от магистрала “Струма” към Кулата От днес започва ремонтът на „Тракия“ Вижте къде затварят "Тракия" заради ремонти Трафикът на българските гранични пунктове


От днес до 26 август на територията на цялата страна е в ход специализирана операция на пътна полиция с три акцента.

 

Първият е засилен контрол в малките насели места в областите Добрич, Варна, Видин, Габрово, Русе, Бургас и Пазарджик.

 

Екипите ще следят за недопускане на управление след употреба на алкохол и/или наркотични вещества, както и от неправоспособни водачи.

 

Патрулите ще бъдат разположени около питейни заведения и ще следят и за недопускане на отнемането на предимство на пешеходци от водачите на моторни превозни средства, както и за неправилно пресичане от пешеходци.

 

В дните от петък до неделя екипи на пътна полиция ще има и по основните пътни направления и магистралите на територията на цялата страна.

 

Униформените ще следят за спазването на скоростните режими, но и за неправилни маневри и спиране в лентата за принудително спиране на автомагистралите.

 

При спиране на водачите ще се правят проверки и за невръчени електронни фишове.

 

В големите общински центрове и областните градове на територията на СДВР и областите София, Стара Загора, Пловдив и Русе ще има засилени проверки за недопускане на неправилно движение от пешеходци, както и за недопускане на отнемане на предимството им от водачите на МПС.

 

Подробности за предстоящите операции по пътна безопасност представи инспектор Иво Писанов от Пътна полиция – ГДНП. 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN