.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.08.2020 13:37

Коментари 0 / Видяна 696

МС отпусна 4млн. за ремонт на пътя за Златолист

Още по темата: След 21 дни карантина детска градина „Дора Габе“ в Сандански отваря врати, без детската ясла Министър Ангелов в Сандански: Готови сме да разкрием още 66 легла в болниците в Петрич и Сандански Здравният министър проф. Костадин Ангелов пристигна в Сандански Остава динамична обстановката в болницата в Сандански Председателят на Районен съд – Сандански хвърли оставка 12 лекари от болницата в Сандански са с коронавирус Община Сандански започва дезинфекция на всички детски заведения От днес звезди огряват сцената на „Пирин Фолк“ Сандански 2020 Спецакция срещу битовата престъпност в Сандански Тежка авария остави без вода 5000 санданчани

 

Изграждането на автомагистрала „Струма” допринесе изключително много за развитието на Югозападна България, създаде нови възможности за бизнеса и туризма.

 

Подобряването на прилежащата пътна инфраструктура обаче е също толкова важно. Затова днес осигурихме 4,045 милиона лева за реконструкция на общинския път Катунци-Враня/Катунци-Златолист, водещ към основни туристически обекти в община Сандански.

 

Това обяви в страницата си във фейсбук премиертът Борисов преди днешното заседание на МС.

 

Сред тях е село Златолист близо до защитената местност Мелнишки скални пирамиди и Пирин планина.

 

Това е ключова дестинация с огромен потенциал за развитие на туризма в региона.Днес гласувахме също подкрепа от 400 000 лева за основен ремонт на девическия манастир „Св. Петка“ в село Копривец, община Бяла.

 

Манастирът е един от знаковите паметници на православната архитектура в Русенска епархия и всяка година се посещава от многобройни поклонници от страната и чужбина, съобщава още премиерът.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN