.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.08.2020 09:51

Коментари 0 / Видяна 882

Църквите в Благоевград раздават курбан за здраве на Голяма Богородица

Още по темата: Църквата отбелязва Рождество на пресвета Богородица Днес е Секновение, идва краят на лятото Православната църква отбелязва Успение на Св. Йоан Рилски Чудотворец Курбан за здраве във всички църкви в Благоевград за Голяма Богородица Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания Църквите в Благоевград раздават курбан за здраве на Голяма Богородица Православната църква чества Свети Емилиян изповедник Преображение Господне Църквата отбелязва Успение на Света Анна Илинден е. Хората вярват, че на този ден не трябва да се влиза в морето

 

 Успение Богородично“ или според народната традиция „Голяма Богородица“, е един от най-големите християнски празници, честван и от християни и от католици.

 

Община Благоевград, съвместно с църковните настоятелства на Църквата „Въведение Богородично“- кв. „Вароша“ , Църквата „Св. Николай“- кв. „Грамада“, Църквата „Св. Архангел Михаил“- кв. „Еленово“ и Църквата „Свети Димитър“, кв. „Струмско“, канят всички граждани и гости на Благоевград, на курбан за здраве, който ще се раздаде след тържествената литургия на 15 август 2020г. от 12 часа в дворовете на четирите църкви.

 

Поради обявената епидемична обстановка в цялата страна, раздаването ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

E79 News
Тагове:

Коментари: