.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.08.2020 09:20

Коментари 0 / Видяна 728

Заради ремонт! Част от благоевградското село Бело поле остава без вода

Още по темата: Без вода в Струмско до 16 октомври Благоевградският кв. "Струмско" остава без вода за месец Режим на водата в част от селата в Община Струмяни ВиК - Благоевград с мобилна лаборатория за обследване на водопроводи и откриване на скрити течове Позиция на ВиК във връзка с проливните дъждове в Благоевград Заради ремонт! Част от благоевградското село Бело поле остава без вода 3D проект на водоснабдяването на Благоевград е най-новият експонат в Музея на водата в града ВиК ще извърши планова профилактика на водопроводната мрежа в Благоевград Спират водата в Покровник, вижте кога Инж. Росица Димитрова инициира среща със собственици на вили в местността „Бодрост“

 

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград уведомява своите потребители, че във връзка с изпълнението на ремонт  на уличен водопровод, по ул. „П.Волов“и ул. „Струма“ в село Бело поле, гр. Благоевград за периода от 12.08.2020 г. (сряда) до 11.09.2020 г.(петък) в часовете от 08.00 часа до 17.00 часа , през делничните дни, водоподаването ще бъде нарушено.

 

За улесняване на работния процес е необходимо живущите да преместят личните си  МПС.

 

Препоръчваме  потребители, да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.

 

Извиняваме се за причиненото неудобство! Монтиране на водомер DN 100, 120 м3/ч на вход резервоар "Логодаж",  с. Логодаж,  общ.

 

От Ръководството на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград

E79 News
Тагове:

Коментари: