.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.08.2020 13:55

Коментари 0 / Видяна 992

Румен Радев забрани на децата си да протестират

Още по темата: Радев: Независимостта е един от най-ярките триумфи на българската държавност Радев обвини властта в провокации Президентът Румен Радев: Имам вариант за нова Конституция Президентът Радев отива на Шипка Евродепутат от ГЕРБ: Президентът подстрекава беззаконието Държавният глава Румен Радев ще направи обръщение към народа тази вечер Президентът Румен Радев ще направи обръщение към народа 61 – годишна жена опита да влезе в сградата на президентството (Снимки) Румен Радев забрани на децата си да протестират Румен Радев: Репресиите не могат да върнат доверието във властта

 

Президентът Румен Радев е забранил на сина си Георги и дъщеря си Дарина да протестират на жълтите павета срещу правителството на Бойко Борисов, пише седмичника „Уикенд“, позовавайки се на съученици на президентския син от столичното 138-о училище „Проф. Васил Златарски“.

 

 Макар самият Румен Радев да даде тон на несекващите от близо месец протести, след като с вдигнат юмрук призова хората да протестират под слогана „Мутри вън!“, държавния глава не желае представители на собствената си фамилия на жълтите павета.

 

Президентът изрично е забранил както на голямата си дъщеря Дарина, така и на 16-годишния си наследник Георги да се включат в протестите, уплашен за сигурността им.

 

Радев се опасявал най-вече за Георги, който е с буйна кръв и често се забърква в неприятности.

 

Президентът призова народа към мирни протести, но не пуска наследниците си на жълтите павета

 

Синът на Румен Радев, заедно със сестра си Дарина живеят при майка си Гинка, която се разведе с баща им заради връзката му с настоящата първа дама Деси Радева.

 

Децата на президента обаче са контролирани всяка вечер от татко си, който ги преслушва по телефона.

 

Радев очевидно се опасява, че синът му Георги може да бъде въвлечен в конфликт с полицаи, или с други протестиращи, споделят съумениците на наследника му.

 

Тийнейджърът Георги често се оплаквал на приятелите си, че от МВР дебнели семейството му за всяка издънка и давал пример с няколкото полицейски проверки на мерцедеса на мащехата си Деси Радева.

E79 News
Тагове:

Коментари: