.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.08.2020 10:21

Коментари 0 / Видяна 438

София осъмна блокирана, барикадите останаха

Още по темата: Минималното обезщетение за безработица става 12 лв. на ден БСП и ДПС поискаха оставката на Цвета Караянчева Парламентът ще продължи работа по второто четене на Изборния кодекс ДПС няма да се регистрира в пленарна зала заради Изборния кодекс Парламентът ще разгледа на второ четене промените в Изборния кодекс 66-и ден на антиправителствени протести в София Подготвят Велико народно въстание 3 Поредна вечер на недоволство в София Протестите - ден 65: Поредна вечер на недоволство Парламентът ще разгледа предложението за 12 лв. минимален размер на паричното обезщетение за безработица

 

София осъмна отново блокирана на 31-ия ден от протестите срещу правителството.

 

Вчера вечерта хиляди демонстранти отново блокираха възлови кръстовища в центъра на града и възстановиха палатковите лагери, които в ранните часове на вчерашния ден бяха премахнати от МВР.

 

Цяла нощ лагеруващите на Орлов мост и пред Ректората очакваха полицията да дойде и да раздигне барикадите.

 

Протестът се предаваше на живо в интернет члрез стрийм платформи от протестиращите, които получиха подкрепа от стотици българи, живеещи в чужбина.

 

Снощи протестиращите натрупаха кофи за боклук, кашпи, пейки по улиците и разпънаха палатки.

 

Така продължи цялата нощ. Полицията обаче не предприе никакви действия. Автобусите и тролеите на Орлов мост завиват обратно.

E79 News
Тагове:

Коментари: