.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
07.08.2020 10:07

Коментари 0 / Видяна 604

КАТ започна нова акция по пътищата в цялата страна

Още по темата: Нова акция на полицията, за какво да внимават шофьорите АПИ: Движението в посока София при Мало Бучино е ограничено Внимание шофьори! КАТ дебне из цялата страна Нова акция на КАТ Тир избухна в пламъци на АМ „Струма“ E-винетка трябва да е активна до 5 минути след купуването й Движението при 41-ви км на АМ „Струма“ в посока ГКПП „Кулата“ се осъществява само в аварийната лента Трафикът на българските гранични контролно-пропускателни пунктове Специализирана операция на пътна полиция в цялата страна Внимание шофьори! Косят тревните площи на АМ „Тракия“

 

От днес до 12 август ще се проведе специализирана полицейска операция на територията на страната по пътната безопасност.

 

Засилва се контролът над водачите на дву- и триколесни моторни превозни средства, целта е недопускане на пътни инциденти.

 

Пътните полицаи ще наблюдават основните пътни артерии към Черноморието и ще осъществяват засилен контрол по автомагистралите и пътища от първи и втори клас по посока от вътрешността на страната към черноморските курорти.

 

Включени са всички налични технически средства за контрол на скоростта, обясни инспектор Петър Соколов – Пътна полиция, ГДНП.

 

Той уточни, че от петък ще има и денонощен контрол на територията на черноморските курорти за недопускане на управление на моторни превозни средства от неправоспособни водачи, и такива, които са употребили алкохол и наркотични вещества.

 

Ще се следи и за неправомерно изпреварване, навлизане в лентата за насрещно движение и шофьори, които имат агресивно поведение.

E79 News
Тагове:

Коментари: