.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.08.2020 17:54

Коментари 2 / Видяна 1044

Андрей Новаков със силна реч на Националната конференция на партията в София

 

 

Силна реч направи областният координатор на ПП ГЕРБ за Благоевградския регион Андрей Новаков на Националната конференция на партията в София. Заради думите си той бе аплодиран силно от всички присъстващи, в това число и от премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Пред хилядите членове и симпатизанти на партията той заяви, че в ДНК-то на ГЕРБ е заложено да се справя в трудни моменти - наследени фалирали банки, болести, атентати, финансови и икономически кризи.

 

„Всеки път сме се изправяли по-добри и по-силни, отколкото сме били. Хубаво е човек да гледа не само телевизия, а и през прозореца. Помага да се ориентираш. Роден съм в провинцията, израснах в още по-дълбока провинция, в семейство на миньори. Завърших в България в любимия Благоевград и ето ме тук на тази сцена в качеството си на евродепутат, представляващ интересите на 7 милиона българи в Брюксел. Моята история нямаше да е възможна в нито една друга партия или сдружение“, категоричен бе Новаков.


Той посочи, че в политикатa последното, което трябва да правиш е да се опитваш да се харесваш на всекиго. „Но въпреки това една партия трябва да работи и в името на хората, които не я харесват. Време е да вдигнем главата, а не юмрука. България не е блато, а е райска градина. Нашата отговорност е да протегнем ръка и заедно да направим следващата крачка: това е разликата между нас и останалите“, каза още областният лидер на ПП ГЕРБ.

 

Повече от речта му чуйте във видеото:

 


 

E79 News
Тагове:

Коментари:

Цун Кай Хой, 06.08.2020 08:21

Този лигльо така с преписване си е взел и изпитите в ЮЗУ. Бъдещето на БГ, жална ви майка!

Поназнайващ, 05.08.2020 18:45

Благоевградската школа на ГЕРБ е изкарала добри нагаждачи. И този мазник приоданец Новаков, когото Камбата хранеше на заплата в общината, и врачанския кмет Каменов, уше на Цвък, все кадри ПИФ-аджии на ЮЗУ-то, усвоили до съвършенство занаята на подлизурството и ренегатството.

1