.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.08.2020 15:15

Коментари 0 / Видяна 386

Пожар в санданското село Склаве изпепели стотици декари сухи треви и храсти

Още по темата: От днес звезди огряват сцената на „Пирин Фолк“ Сандански 2020 Спецакция срещу битовата престъпност в Сандански Тежка авария остави без вода 5000 санданчани МС отпусна 4млн. за ремонт на пътя за Златолист Пожар в санданското село Склаве изпепели стотици декари сухи треви и храсти Ченгета от Сандански в акция “Дрога”! Двама са в ареста Отлив на туристи в Сандански От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини на Община Сандански Бившият кмет на Сандански Кирил Котев напусна ГЕРБ Последни два дни с 5 % отстъпка при плащане на Местни данъци и такси в Община Сандански


500 дка сухи треви и храсти са изгорели при пожар, възникнал в местността Коритото при село Склаве в Община Сандански. Кметът Атанас Стоянов благодари за добрата работа на огнеборците, потушили огнената стихия. „След отличната работа на службите по пожарна безопасност от Сандански, Петрич и Благоевград, разразилият се снощи пожар край село Склаве е напълно потушен. Изгорели са около 500 дка сухи треви и храсти.


В гасенето, в подкрепа на пожарникарите, кметът на село Склаве – Павел Пъхнев, с помощта на около 100 доброволеца, се притичат на помощ на екипите от пожарната. Вярно е, че заедно можем повече, стига да искаме”, казва Стоянов в профила си във Фейсбук.


Кметът призовава гражданите да бъдат бдителни, особено през летните месеци, когато пожароопасноста е особено висока.
 

E79 News
Тагове:

Коментари: