.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.08.2020 10:18

Коментари 0 / Видяна 622

Севдалина Арнаудова напуска Министерския съвет

Още по темата: Борисов: Разделението не е успешна формула в политиката Минималното обезщетение за безработица става 12 лв. на ден БСП и ДПС поискаха оставката на Цвета Караянчева Парламентът ще продължи работа по второто четене на Изборния кодекс ДПС няма да се регистрира в пленарна зала заради Изборния кодекс Парламентът ще разгледа на второ четене промените в Изборния кодекс 66-и ден на антиправителствени протести в София Подготвят Велико народно въстание 3 Поредна вечер на недоволство в София Протестите - ден 65: Поредна вечер на недоволство

Говорителят на премиера Бойко Борисов Севделина Арнаудова напуска Министерски съвет.

 

Това съобщи самата тя за dir.bg, като уточни, че днес е подала молбата си за напускане на пресцентъра.

 

Арнаудова е дясната ръка на Борисов, като го придружава по време на пътуванията в чужбина и в страната и излъчва лайв видеа от джипа му и срещите му.

 

Като причина да напусне пресцентъра Севделина Арнаудова посочи, че отива в централата на ГЕРБ за подготовка на предстоящите парламентарни избори.

 

Нейното място като говорител ще заеме Теодора Петрова, която работи от години в МС.

 

Актът й се случва днес, когато се провежда Националната среща на ГЕРБ в София Тех парк, където Бойко Борисов ще обсъжда протестите. Срещата бе свикана инфарктно от вчера за днес, на нея вече пристигат министри, депутати, кметове от цялата страна. 

 

На мястото ще има и контра Национална конференция от протестиращи, които имат намерение да задават въпроси на премиера по мегафон. Срещата ще е под открито небе заради пандемията от коронавирус. Стартът й е в 12 ч.

 

През юни пиарът на премиера Борисов бе лично атакувана от бизнесмена Васил Божков, че неведнъж е била изпращана на срещи в офиса му. Тя му отговори лично чрез комикси.

 

Арнаудова бе атакувана и от издателя на “Биволъ” Атанас Чобанов, че има луксозна вила край столицата ден след атака от страна на бизнесмена Васил Божков. Имотът е записан с материален интерес от 1 056 000 лв. и е съсобственост на Арнаудова и съпруга й Делян Димитров.

 

Къщата ми в Бистрица е купена с ипотечен заем, който още не е изплатен и реално не е моя, а на банка ДСК – отговори тя.

 

Къщата е придобита през 2019 т. и е надлежно декларирана. Кредитът за нея е в размер на 500 хил. евро.

 

Освен вилата младото семейство има и апартамент от 198 квадрата в Горна баня, отново взет с ипотека.

 

Заемът за него е взет през 2015 и изплатен през 2020 година. “Майка ми си продаде апартамента, дойде да живее с нас, дари ни парите, които също съм декларирала.

 

Всичко е по банков път, на пазарни цени”, добави Арнаудова. Съпругът на Арнаудова работи в УС на “Булгартрансгаз”.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN