.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
04.08.2020 21:10

Коментари 0 / Видяна 1050

Протестиращи изсипаха два чувала с боклук пред офиса на ПП ГЕРБ

Още по темата: Борисов: Разделението не е успешна формула в политиката Минималното обезщетение за безработица става 12 лв. на ден БСП и ДПС поискаха оставката на Цвета Караянчева Парламентът ще продължи работа по второто четене на Изборния кодекс ДПС няма да се регистрира в пленарна зала заради Изборния кодекс Парламентът ще разгледа на второ четене промените в Изборния кодекс 66-и ден на антиправителствени протести в София Подготвят Велико народно въстание 3 Поредна вечер на недоволство в София Протестите - ден 65: Поредна вечер на недоволство

 

Пореден антиправителствен протест се проведе в Благоевград. Както всяка вечер, така и тази, началната точка бе Общината. По-късно недоволните граждани се отправиха на шествие, като първото място, на което традиционно спират е пред офиса на ПП ГЕРБ, където бяха изсипани два чувала с боклуци.


Шестивето продължи по центъра на града до улицата пред Младежки дом, където недоволните граждани препречиха движението, пресичайки пешеходната пътека. За кратко движението бе затруднено.


Полицейското присъствие бе засилено, като не се стигна до напрежение. И тази вечер протестиращите поискаха оставката на премиера Бойко Борисов, Правителството и главния прокурор Иван Гешев. Те са категорично, като със скандирания заявиха, че „Всеки ден ще е така до победата“.
 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN