.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
04.08.2020 16:12

Коментари 0 / Видяна 708

12 са офертите за проектирането на около 17 км от път III-1008 Струмяни - ГКПП „Клепало“

Още по темата: Ремонти по АМ „Струма” и Главен път Е-79 Нова акция на полицията, за какво да внимават шофьорите АПИ: Движението в посока София при Мало Бучино е ограничено Внимание шофьори! КАТ дебне из цялата страна Нова акция на КАТ Тир избухна в пламъци на АМ „Струма“ E-винетка трябва да е активна до 5 минути след купуването й Движението при 41-ви км на АМ „Струма“ в посока ГКПП „Кулата“ се осъществява само в аварийната лента Трафикът на българските гранични контролно-пропускателни пунктове Специализирана операция на пътна полиция в цялата страна

 

12 са отворените оферти в обществената поръчка за избор на изпълнител за изработване на идеен и технически проект за доизграждането на участък от третокласния път III-1008 Струмяни – ГКПП „Клепало“. По този начин ще се осигури още една пътна връзка с Република Северна Македония като се изгради трасе, с дължина около 17 км, в участъка от отбивката за с. Колибите до бъдещия граничен контролно-пропускателен пункт.

 

Отворените оферти са на:
- „Проджект планинг енд мениджмънт“ ООД;
- „Инжконсултпроект“ ООД;
- „Трафик Холдинг“ ЕООД;
- Обединение „Ий кей инфра III-1008“ ДЗЗД, с участници: „Инфра Про Консулт“ ООД и „Ий Кей Джей България Кънсълтинг Енджиниърс“ ЕООД;
- „Пътпроект – 2000“ ООД;
- „Джи М Инженеринг“ ЕООД;
- „Трансконсулт 22“ ООД;
- „Рутекс“ ООД;
- „Виа План“ ЕООД;
- „Алве Консулт“ ЕООД;
- ДЗЗД „Клепало 2020“, в което са: „Пътпроект“ ЕООД и „Европейски пътища“ АД;
- „Илия Бурда“ ЕООД.

 

Обществената поръчка предвижда и изработването на технически проект за рехабилитация на третокласния път в участъка от с. Струмяни до пътния възел при пресичането с АМ „Струма“ /от км 0 до км 0+650/. Целта е с основния ремонт на отсечката да се възстановят и подобрят технико-експлоатационните качества, да се повиши носимоспособността на пътната настилка и да се подобри отводняването.

 

Бъдещият изпълнител ще трябва да извърши геодезически измервания, да представи ситуационно и нивелетно решение на бъдещото трасето, идейни проекти за новите съоръжения, конструктивно обследване на съществуващите съоръжения с проектно решение за извършване на необходимите ремонтно-възстановителни работи, извършване на инженерно-геоложки проучвания и изготвяне на проект.

 

Прогнозната стойност на поръчката е 1 200 000 лв. без ДДС. /Агенция „Пътна инфраструктура“ 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN