.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
03.08.2020 11:51

Коментари 0 / Видяна 916

Пийте витамин D след прекаран коронавирус

Още по темата: Петима пожарникари от Благоевград с Ковид-19 България държи успешно епидемията от COVID-19 под контрол Връщат ежеседмичните брифинги на НОЩ Нов случай на коронавирус е установен в СУ „Братя Каназиреви” в Разлог Премиерът Бойко Борисов: Фалшиви новини и спекулации са твърденията, че правителството ще налага нови и по-тежки мерки срещу коронавируса Учителите от ПГСАГ “Васил Левски” в Благоевград са с отрицателни тестове за COVID-19 Безкарантинната стратегия на Швеция и помага да избегне втората вълна на Covid-19 Превръща ли се Якоруда в огнище на Ковид – 19? 58 нови случаи на коронавирус в Благоевградско 160 новозаразени и 12 починали от коронавирус

 

Хората, които имат съмнения дали са с настинка или коронавирус, не трябва да си гледат на кафе, за да разберат, от какво точно са болни, а да се обърнат веднага към лекар.

 

Това препоръча кардиологът Татяна Рибка в интервю за „Российская газета“. По този начин пациентът защитава не само своето здраве, но и това на близките си, съобщава Дарик.

 

Освен това е много важно да се следват лекарските препоръки и да се избягва самолечение.Схемата вече е отработена и при повечето случаи е достатъчно болният да остане вкъщи и да спазва самоизолация.

 

Лекарите са категорични: ако човек се лекува адекватно от коронавирс, рискът от тежки последици е минимален.

 

Ако пациентът се чувства отпаднал и след като вече се е излекувал от COVID-19, се препоръчва да приема витамин D и витамини от група В. Кардиологът съветва също да се спазва режим за работа и почивка и да се правят повече разходки на чист въздух.

E79 News
Тагове:

Коментари: