.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
02.08.2020 16:25

Коментари 0 / Видяна 2328

Директорът на ОПУ - Благоевград с важна информация за трафика

Още по темата: Ремонти по АМ „Струма” и Главен път Е-79 Нова акция на полицията, за какво да внимават шофьорите АПИ: Движението в посока София при Мало Бучино е ограничено Внимание шофьори! КАТ дебне из цялата страна Нова акция на КАТ Тир избухна в пламъци на АМ „Струма“ E-винетка трябва да е активна до 5 минути след купуването й Движението при 41-ви км на АМ „Струма“ в посока ГКПП „Кулата“ се осъществява само в аварийната лента Трафикът на българските гранични контролно-пропускателни пунктове Специализирана операция на пътна полиция в цялата страна


Директорът на Областно пътно управление - Благоевград Иван Кунев даде кратък брифинг пред журналисти във връзка с опитите за блокада на Главен път Е-79 край Благоевград и Автомагистрала "Струма" при Бараково.


По думите му към момента движението по главен път Е-79 и автомагистрала "Струма" се извършва нормално.

 

"Няма нищо необичайно, което да се случва на територията на Областно пътно управление - Благоевград по отношение затваряне или възпрепятстване движението по пътищата", подчерта той.

 

По отношение краткото спиране на трафика по главен път Е-79, Кунев каза, че благодарение намесата на полицията, ситуацията е била овладяване. "Служителите на ОПУ - Благоевград са на терен, съблюдават и постоянно дават информация за състоянието на пътната обстановка", каза той.
 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN