.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
01.08.2020 15:03

Коментари 0 / Видяна 1766

4-ма починали от Covid-19 в Благоевград

Още по темата: Разлог и Белица пламнаха! Шивалня е новото огнище Служител на Министерството на туризма е с COVID-19 Ангел Кунчев: Мерките у нас не се спазват ТРЕВОГА! 97 нови случая на Covid-19 в Пиринско Рекорд! 97 нови случая на COVID - 19 в Благоевградска област Коронавирус в детска градина в Благоевград Дифузното продължава да се разпространява COVID – 19 в Благоевградско Здравният министър: Заболеваемостта от COVID-19 намалява през последните дни Благоевград отново начело с 43 новозаразени Благоевград отново начело с 43 новозаразени

 

4-ма души са починали от КОВИД 19 в болниците в Благоевград тази нощ, съобщи struma.com. Всички са били с придружаващи заболявания, казват лекарите, а смъртта им е ускорена от коронаинфeкцията. В тежко състояние са докарани в МБАЛ Благоевград пациенти от Разлог, а симитлийското село Долно Осеново се превърна в огнище на зараза, тъй като оттам има най-много пациенти, настанени за лечение.

 

 

Днес е установен и пациент с КОВИД 19 в невропология на МБАЛ, което налага повторно затваряне на отделението, дни след като бе извършена дезинфекция. Както съобщихме по-рано, новозаразените в Благоевградска област за последните 24 часа са 55. 22-ма от тях са в областния център, 11 в симитлийското село Долно Осеново.

E79 News
Тагове:

Коментари: