.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
01.08.2020 15:03

Коментари 0 / Видяна 1926

4-ма починали от Covid-19 в Благоевград

Още по темата: Карантинират ученици от СУ "Братя Каназиреви" в Разлог заради случаи на коронавирус Само благоевградчани влизат в Германия с PCR тест Доц. Чорбанов: Училищата не трябва да бъдат ограничавани заради COVID-19 За осем дни – пет училища в Благоевград и Кресна със случаи на COVID – 19 Коронавирус и в 3 ОУ „Димитър Талев” Удължиха извънредната епидемична обстановка Коронавирус и в МГ и в Икономиката в Благоевград Няколко класа от от Строителния под 14-дневна карантина Две учителки в Гимназията по строителство са с COVID-19 Броят на починалите с COVID-19 в САЩ надхвърли 200 000

 

4-ма души са починали от КОВИД 19 в болниците в Благоевград тази нощ, съобщи struma.com. Всички са били с придружаващи заболявания, казват лекарите, а смъртта им е ускорена от коронаинфeкцията. В тежко състояние са докарани в МБАЛ Благоевград пациенти от Разлог, а симитлийското село Долно Осеново се превърна в огнище на зараза, тъй като оттам има най-много пациенти, настанени за лечение.

 

 

Днес е установен и пациент с КОВИД 19 в невропология на МБАЛ, което налага повторно затваряне на отделението, дни след като бе извършена дезинфекция. Както съобщихме по-рано, новозаразените в Благоевградска област за последните 24 часа са 55. 22-ма от тях са в областния център, 11 в симитлийското село Долно Осеново.

E79 News
Тагове:

Коментари: